Frågor & Svar

Smart TV

Enligt lagen, så är man skyldig till upphovsbrott, om man själv avkodar kanaler och det gör du inte om du använder IPTV.
Om du har fler enheter i samma hushåll som du vill kolla samtidigt på så kan du köp tvillingabonnemang. Vid köp av rabatterat tvillingabonnemang blir IPTV låst på ISP för att motverka missbruk av konton. Kontakta oss om du vill beställa eller veta mer.
För att kunna uppleva IPTV fullt ut så skall du minst ha 30-40 mbits internet för att titta på full-hd kanalerna, 4K kanalerna och filmerna kräver dock närmare 100 mbits internet. Vi har självklart de flesta kanalerna i SD kvalité också, så ni med lite sämre internet också kan titta. Då räcker 8 mbits.
Det går att titta på IPTV från oss på många olika sätt. Men för att få ut maximalt av våran tjänst så rekommenderar vi någon av TVIP boxarna, med fördel TVIP 605 som har stöd för 4k. Annars är TVIP 4xx också gångbart. Orsaken till att vi rekommenderar Tvip boxarna är att dom är mycket prisvärda och är praktiskt taget buggfria. Detta kan vi säga då våra kunder kör en stor mängd olika boxar och det e kunderna med TVIP som har absolut minst problem! Det finns även MAG-boxar av olika slag. Problemet med MAG är att dom inte har stöd för bla. alla ljud-codec. T ex DTS. Vill man inte köpa en box, och har en SmartTV hemma så kan man använda appen SmartIPTV. Det man skall tänka på är att kör man den appen så kommer man inte kunna använda catch-up funktionen. Det är även diverse buggar och codecs som sätter käppar i hjulet för vissa tvmärken. Så det kan funka kanon hos din granne med en Samsung, men på LG så finns där t ex just nu en bugg där du inte kan välja undertext på filmerna, utan det blir den första undertexten (om det är en multisub). Det är en del saker som vi inte kan påverka med den appen, därav att vi rekommenderar en box istället. Man kan även titta via mobilen, på iPhone så funkar GSE Smart IPTV PRO galant men det finns ett stort antal andra som också funkar bra. Har du en Android så kan du också köra GSE Smart IPTV PRO, eller appen IPTV Extreme som också är ett bra alternativ. Vill du titta på en PC så har vi en egen app som kan laddas ner här: Ladda Ner Har du en MAC så finns appen här: Ladda Ner Kör du en Androidbox idag så har vi en app till den också: Ladda Ner Vill du titta direkt i webbläsaren så kan du göra det här: http://lookontv.com
Nej, det är förbjudet att kolla på flera enheter samtidigt. Ditt konto kommer att bli bannat om detta görs. Vill man kolla på fler enheter samtidigt så kan man betala för ett extra abonnemang för en reducerad kostnad.
Det kallar vi den tjänsten där du kan gå tillbaka och titta på ett tidigare sänt program. Så missade du På spåret på fredagen, kan du titta på det när du vill under lördagen. Våra catchup kanaler sparar minst 24 timmar av det som senast sänts på kanalen. Vilka är era catchup-kanaler? SE: SVT1 HD SE, SVT2 HD SE, TV3 HD SE, TV4 HD SE, Kanal 5 HD SE, TV6 HD SE, Sjuan HD SE, TV8 HD SE, Kanal 9 HD SE, TV10 HD SE, Kanal 11 HD SE, TV12 HD SE, Viasat Sport Premium SE, Viasat Fotboll HD SE, Viasat Motor HD SE, Viasat Golf SE, Viasat Hockey HD SE, C More Fotboll HD SE, C More Golf FHD SE, C More Hockey HD SE, Sportkanalen HD SE, EuroSport 2 HD SE, SF-Kanalen SE [Multi-Sub], E! Entertainment SE [Multi-Sub], TV4 Fakta SE, Discovery Channel HD SE, Investigation Discovery SE, H2 HD SE [Multi-Sub], SVT Kunskapskanalen SE, TLC HD SE. DK: DR1 DK, DR2 HD DK, DR3 HD DK, DR RAMASJANG DK, TV2 HD DK, TV2 CHARLIE DK, TV3 DK, TV3+ HD DK, TV3 PULS HD DK, TV3 MAX HD DK, DK 4 DK, KANAL 4 HD DK, KANAL 5 HD DK, 6EREN HD DK, CANAL 9 HD DK
HD är en kanal som skickas ut i 720p, FHD är lite bättre kvalité och skickas ut i 1080p. Står varken HD eller FHD med i kanalnamnet så räkna med att den skickas ut i SD som är den lägsta kvalitén.

Ja det går utmärkt så länge du har bra internetuppkoppling!

Shopping Cart